luni, 23 mai 2011

Colectia mea















19 comentarii:

  1. Felicitari, ai o colectie imprsionanta!!!
    Daca nu sunt indiscreta, as dori sa stiu in cat timp ai adunat piesele si de unde faci rost de ele. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pot spune ?
    Felicitari! Cum se numeste a treia piatra de la coada la cap?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Tudorita
    Am inceput aceasta colectie de 4 luni, o parte din minerale le-am achizitionat de la prieteni, iar o alta parte sunt colectate de mine.

    @anomim
    la care mineral te referi, din care poza ?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://3.bp.blogspot.com/-pZiYushjiN4/TdqSoLfxzeI/AAAAAAAAAO4/dcbCZ3g8hOw/s1600/DSC00805.JPG asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim
    cea din centru este ametist

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari!Si de unde le-ai achizitionat?De pe internet sau din magazine/expozitii cu vanzare?

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos pentru felicitari. Mineralele sunt achizitionate si de pe internet dar si de la prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  8. frumoasa colectie, cate esantioane sunt in total?...pt 4 luni par f multe :)

    RăspundețiȘtergere
  9. am peste 100 de minerale expuse si alte cateva zeci de miniaturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca fie mostenesti de la cineva colectia, fie lucrezi in domeniul minier si atunci se explica multe, fie le aduni de mai mult de 4 luni de zile. Sa fim seriosi, nimeni nu dispune de atatia bani sa dea numai pe un hobby oarecum recent descoperit (Comorile Pamantului a transformat multe persoane in colectionari peste noapte). Sunt piese foarte faine, dar povestea lor nu se prea leaga, cred ca ne ascunzi ceva!!!
    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Robert
    Aceasta pasiune mi-a fost inspirata de Comorile Pamatului. Am 16 ani si am inceput sa colectionez revista de la primul numar pana in prezent si o voi continua pana la ultimul numar. Fiind curioasa am cautat pe internet informatii despre minerale si am descoperit ca mineralele de la revista sunt doar niste esantione pe langa comorile din adancuri. Astfel am descoperit si florile de mina de care pur si simplu m-am "indragostit". Acest "hobby", cum il numesti tu, pentru mine inseamna viitor pentru ca as vrea sa urmez ceva in domeniu. Mineralele sunt achizitionate cu eforturi financiare din partea familiei, sunt colectate de mine si altele sunt primite ca si cadouri. Nu as putea lucra in domeniul minier deoarece am 16 ani (sunt la liceu) si locuiesc in Oltenita (un orasel de provincie din sudul Romaniei - cam la 60 km de Bucuresti). Si da in 4 luni am strans atatea minerale deoarece pentru mine aceste comori din adancuri inseamna mai mult decat un hobby. Sper ca te-am lamurit !
    Iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  12. Revin cu inca un coment, am citit profilul tau si sustin inca odata ca e ceva in neregula mai ales ca esti eleva. Colectia ta valoreaza mult. Poate parintii tai lucreaza in domeniul minier si atunci e colectia familiei si nu a ta personala. Sper sa nu te supere afirmatiile mele!
    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru lamurire Iuliana, cand am postat al doilea comant nu intrase raspunsul tau, iti doresc un viitor frumos, sigur o sa ajungi o specialista in una din ramurile geologiei. Ma bucur pentru pasiunea ta. Succes, si apropo, esantionul de astazi de dolomit e foarte reusit!!!
    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti multumesc frumos Robert si ma bucur ca acum m-ai inteles.

    RăspundețiȘtergere
  15. Impresionanta colectie... s-a marit considerabil de cand nu am mai vazut-o... in realitate... o mare parte din ele sunt absolut superbe... sincer nu am crezut ca mineralele pot fi atat de frumoase, si cu siguranta nu le-as fi vazut in orice alta situatie. Felicitari pt colectie... o adevarata comoara.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari! ai o colectie foarte frumoasa, sunt impresionata de timpul scurt in care ai reusit sa aduni, achizitionezi un numar asa mare de minerale.
    Spor la colectionat!
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc frumos Adina. Si tu ai o colectie de invidiat si te apreciez pentru asta. Nici mie nu imi vine sa cred ca am reusit sa colectionez atat de multe minerale in aproape 5 luni dar atata timp cat iti place si iti doresti sa faci ceva si pe viitor, nu mai te gandesti la nimic.

    RăspundețiȘtergere
  18. super!as vrea si eu sa am o colectie atat de miinunata!parca ai colecta minerale de 2 ani!ai o gramada!felicitari. semnat:adi

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti multumesc foarte mult Adi. Succes si tie la colectionat !

    RăspundețiȘtergere