duminică, 30 octombrie 2011

Ultimele achizitii

Arici de cuart transparent

Baritina si limonit

Baritina si limonit (detaliu)

Frunzulite de calcit pe calcopirita

Frunzulite de calcit pe calcopirita (detaliu)

Cuart acoperit cu calcit zaharos si pirita

Cuart acoperit cu calcit zaharos si pirita (detaliu)

Gips - Cavnic

Gips (detaliu) - Cavnic

Semiou de calcit si dolomit

Calcit pe blenda si calcopirita

Cuart pe pirita si blenda

Pirita

4 comentarii:

  1. Extraordinar de frumoase toate esantioanele, felicitari! Cred ca te-au costat o mica avere? Doar gipsul de Cavnic recunosc de unde l-ai comandat, pentru ca cei de la Stone Art au acele suporturi speciale.
    Poate ne spui si sursa celorlalte, macar sa le admiram si noi, chiar daca nu avem cu ce sa comandam. Si pe ocazii intru sa la vad frecvent, desi nu comand decat ff rar din lipsa resurselor finaciare.

    RăspundețiȘtergere
  2. A comandat cineva de pe acest site http://www.lumeacristalelor.ro/index.php?main_page=index ? Mie preturile mi se par foarte mari, dar sunt unele esantioane superbe.

    Sau de aici http://www.muntelecomorilor.ro/subcategorie/PIETRE_NETAIATE/Semipretioase-0.html ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru aprecieri Adela. Majoritatea mineralelor le achizitionez de pe internet de pe diferite site-uri, din cauza faptului ca locuiesc intr-un orasel din sudul Romaniei unde putina multa lume cunoaste mineralele , mai ales sa existe locuri de unde le putem achizitiona. Cat despre gips este primit cadou de la cineva care a fost la o expozitie (cumparat de la cei de la stoneart care merg si la expozitii). Si cat despre site-urile mentionate de tine, nu am cumparat de acolo si nici nu stiam de existenta lor de aceea iti multumesc ca ne-ai anuntat poate gasim ceva interesant.
    Spor la colectionat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase piese Iuliana, felicitari pentru perseverenta ta!

    RăspundețiȘtergere