duminică, 16 septembrie 2012

Expozitia "Toamna cristalelor" Bucuresti


In sfarsit am reusit sa descopar si eu frumusetile mineralelor la o expozitie si anume  TOAMNA CRISTALELOR, la MUZEUL NAŢIONAL DE GEOLOGIE AL ROMÂNIEI.
Au fost prezenti un numar mare de participanti ce au expus numeroase esantioane de azurit, malachit, aragonit, calcit, cuart, etc.
Dupa cum stiti pasiunea mea sunt mineralele din Romania, datorita frumusetii si uneori a unicitatii lor si tin sa remarc in special standul Mineralia si al domnului Covaci. De la aceste standuri am si achizitionat doua piese superbe. Va prezint cateva fotografii de la expozitie, urmand ca intr-o postare urmatoare sa public si fotografiile cu piesele achizitionate.

  












2 comentarii:

  1. Am trecut si eu pe la expozitie cu gandul de a-mi cumpara niste fosile. In materie de minerale pot sa zic ca au fost destul de multe si intradevar foarte frumoase unele dintre ele iar ca pret nu pot sa ma pronunt deoarece nu ma pricep. Totusi nu am achizitionat nimic. Imi pare rau sa zic dar in ultimul timp ma tot gandesc sa nu mai cumpar nimic din Romania deoarece in materie de fosile se cer niste preturi astronomice cateodata asa ca prefer sa platesc transportul si sa cumpar din strainatate de pe anumite siteuri. Revenind la minerale, ma bucur ca ti-ai marit colectia si asa frumoasa pe care o ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pasionatii de minerale din Romania au un drum lung de parcurs si multe de invatat daca vor vedea (pe internet, cel putin) cam ce fel de minerale au succes la expozitiile internationale (Tucson si Denver in SUA, Munchen in fermania, Stes Maries de la Mer, Franta, Beijing, China).

    RăspundețiȘtergere