vineri, 6 mai 2011

Bun venit pe blogul meu !

Salut tuturor!
Ma numesc Iuliana, am 16 ani, iar pasiunea mea este geologia. De la inceputul anului colectionez minerale si flori de mina, iar pasiunea mi-a fost inspirata de revista Comorile Pamantului, careia ii sunt recunoscatore. Majoritatea mineralelor din colectia proprie sunt din Romania, din zona Banatului si Maramuresului. Am sa incep sa postez poze cu mineralele din colectia proprie dar si din colectia Comorile Pamantului si va promit ca la fiecare aparitie a revistei voi posta si poze cu esantionul achizitionat de mine. Va multumesc si sper sa va placa mineralele din colectia mea ce este in continua crestere !
Iuliana

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru aceasta pasiune si spor la colectionat !

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW foarte frumos si bine organizat blogul tau. Felicitari si sper sa continui si dupa ce se opreste COMORILE PAMANTULUI !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Robert ! Eu cu siguranta voi continua sa colectionez chiar si dupa ce revista Comorile Pamantului se va incheia. Dupa cum probabil ai vazut, eu colectionez minerale si flori de mina pe langa revista si ma axez mai mult pe colectia personala. Inca o data iti multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa intalnesc oameni cu hobby-uri similare! Ma intereseaza un schimb de link-uri cu blogul meu Triassic fossils (http://triassicfossils.blogspot.com). Sper sa colaboram.

    RăspundețiȘtergere